ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΑΥΤΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ

Περίληψη κειμένου από τον Παν.Τραϊανό

Αρκεί σε ένα κοπάδι που απειλείται, να ξυπνήσει ένα πρόβατο για να ενεργοποιήσει τον συναγερμό…

ΤΟ  ΕΙΔΩΛΟ  ΤΟΥ  ΘΕΟΥ  ΘΟΡ

Μέσα στις χιλιάδες χρόνια της ιστορίας οι Έλληνες είναι μια ξεχωριστή περίπτωση λαού.Ξεχώρισαν για τη γενναιότητα τους στα στρατιωτικά πεδία ακόμη και σε εποχές που αυτό ήταν θεωρητικά αδύνατον. Έκαναν τη «διαφορά» …219 ημέρες αντίστασης πρόβαλαν απέναντι στις σιδερόφραχτες μεραρχίες του Χίτλερ… την ώρα που η ‘υπερδύναμη’ Γαλλία αντιστάθηκε για 43 ημέρες και η Ολλανδία για 3…μιλάμε για διαφορές ασύλληπτες για τα μεγέθη των λαών.

Γιατί ήταν λάθος η μάχη που έδωσαν οι Έλληνες εναντίον του ναζισμού; …Ήταν λάθος, όχι επειδή οι Έλληνες  για ακόμα μια φορά πολέμησαν για την πατρίδα τους, αλλά επειδή δεν κατάλαβαν τον εχθρό τους. Δεν κατάλαβαν ότι ο εχθρός βρισκόταν από ΄πίσω΄ τους. Δεν κατάλαβαν ότι αυτός, ο οποίος τους πουλούσε προστασία, ήταν ο ίδιος που όπλισε και έστρεψε τους ναζί εναντίον τους. Κοιτούσαν σε λανθασμένη ‘ακτή’ του ωκεανού… Οι ΗΠΑ ήταν το γερμανικό Τρίτο Ράϊχ, και αυτό δεν το κατάλαβαν. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΗΠΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΡΙΤΟ ΡΑΪΧ. Το ανίκητο γιατί ήταν μεταμφιεσμένο. Εμφάνιζε το γερμανόφωνο ‘είδωλο’ του μπροστά του για να γκρεμίζει τα πάντα, απειλώντας τον κόσμο, ενώ αυτό ακολουθούσε από πίσω και άρπαζε τα πάντα, ‘μιλώντας’ αγγλικά και ‘σώζοντας’ τον κόσμο. Μια τεράστια θεριστική μηχανή που θέρισε ολόκληρο τον κόσμο. Δεν κατάλαβαν οι Έλληνες την πραγματική ταυτότητα των ‘αφεντικών’, παρατηρώντας τους  ‘υπαλλήλους’ τους…. Δεν ξεχώρισαν τα ‘αφεντικά’ βλέποντας προς τα πού πήγαιναν τα κέρδη. Τι σημαίνουν πρακτικά αυτά; Ποιός ήταν ο στόχος των Ναζί; Γιατί επιτέθηκαν στην Ελλάδα; Από χόμπυ; Από καπρίτσιο; Από κόμπλεξ; Όχι βέβαια. Της επιτέθηκαν, για να την κατακτήσουν. Μπορεί να απέτυχαν να τους κατακτήσουν οι γερμανόφωνοι ναζί αλλά όχι και οι αγγλόφωνοι Αμερικάνοι. Έφευγαν από τη Ελλάδα οι ξένες δυνάμεις κατοχής και την ίδια ώρα έμπαιναν άλλες. Έμπαιναν ως κατακτητές αυτοί οι οποίοι παρίσταναν τους συμμάχους και ήταν η γνωστή αγγλοσαξωνική συμμορία.

Τώρα όλοι αυτοί ‘ανησυχούν’ την Ελλάδα. Αρκεί να καταλάβει  κανείς τι συμβαίνει και αντιδρούν όλοι μαζί… Αρκεί σε ένα κοπάδι που απειλείται, να ξυπνήσει ένα πρόβατο για να ενεργοποιήσει τον συναγερμό… Αυτό το ανήσυχο ελληνικό πρόβατο είναι ο μεγάλος κίνδυνος για τους γερμανικούς λύκους, οι οποίοι κατασπαράζουν τα κράτη το ένα μετά το άλλο.

Γι αυτό το λόγο συμβαίνουν τα παράξενα,,, Γι αυτό βλέπουμε στις ΗΠΑ να κουβαλάνε τους νεκρούς με τα φορτηγά και όλοι να ανησυχούν για τον θάνατο του Φύσσα στην Ελλάδα… Γι αυτόν τον λόγο βλέπουμε την Ακροδεξιά να σαρώνει στη Γαλλία και όλοι να ανησυχούν για την Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα. Την Ελλάδα ‘τρέμουν’, γιατί από εδώ μπορεί να ξεκινήσει η πτώση τους.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΝΤΙΝ

Ο άνθρωπος στον κόσμο αυτό μαθαίνει με δύο τρόπους… Είτε μέσω της γνώσης, που παράγει ο ίδιος με την ευφυία του, είτε ως παθών, μέσω της εμπειρίας του. Τέτοιοι ανεπίδεκτοι μαθήσεως , δυστυχώς γι αυτούς, κινδυνεύουν να χαρακτηριστούν οι Άγγλοι. Γιατί; Τι μας λέει η επιτυχημένη ιστορία των Άγγλων;.. Ότι μετά την αποχώρηση των ρωμαϊκών λεγεώνων από την Βρετανία οι ντόπιοι πληθυσμοί άρχισαν τις συγκρούσεις μεταξύ τους. Μετά την κάθε απελευθέρωση πάντα ακολουθεί εμφύλιος αλληλοσπαραγμός για την μοιρασιά κεφαλαίου και πόστων εξουσίας.

Σ αυτήν την ενδοβρετανική σύγκρουση των Κελτών αναμίχθηκαν οι γερμανικοί λαοί των Άγγλων και των Σαξόνων  που η καταγωγή τους ήταν στον χώρο γύρω από το σημερινό Κίελο και προς τη σημερινή Δανία. Κάποιοι από αυτούς τους Κέλτες της Βρετανίας τους έφεραν στο νησί τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν την υπεροχή στην εμφύλια διαμάχη τους. Σε αυτήν την εμφύλια σύγκρουση μεταξύ των Σκώτων, των Πίκτων, των Βρετανών, αλλά και των εναπομείναντων Ρωμαίων, συμμετείχαν και οι Γερμανοί και κατάφεραν να αντιμετωπίσουν τους Πίκτους και τους Σκώτους . Στη συνέχεια παραμένουν στο νησί και επωφελούνται απόλυτα από τα ενδοβρετανικά  μίση και τους ανταγωνισμούς. Οι Αγγλοσάξονες με τον τρόπο αυτόν έγιναν κυρίαρχοι στο νησί. Ακόμα και σήμερα οι βασιλείς και οι γαλαζοαίματοι της Βρετανίας είναι Γερμανοί αγγλοσάξονες. Η πιο διάσημη και ισχυρή βασίλισσα της Βρετανίας ήταν η Βικτόρια, η οποία ήταν μια γνήσια γερμανίδα που σχεδόν δεν γνώριζε καθόλου να μιλάει αγγλικά… Μέχρι πρόσφατα ο αγγλικός βασιλικός οίκος Σαξ- Κόμπουργκ και Γκόθα… Για ξεκάρφωμα τον τελευταίο αιώνα ονομάστηκαν Ουίνσδορ.

Λάτρεις του γερμανικού θεού Όντιν εξ ού και Woden’s day ή Wednesday. Λάτρεις  του πατέρα του θεού του κεραυνού Θορ. Λάτρεις του θεού  με τα κοράκια, που ως φανατικοί και δεισιδαίμονες παγανιστές, φροντίζουν πάντα να βρίσκονται στον Πύργο του Λονδίνου. Αυτοί οι αγγλοσάξονες μετά την βρετανική επιτυχία άρχισαν να περιπλανώνται γύρω από αυτήν και έφτασαν να γίνουν οι απόλυτα επωφελημένοι της αποικιοκρατικής περιόδου.  Που και σαν παγανιστές ήθελαν να αποφύγουν τις συγκρούσεις με τον ανερχόμενο χριστιανισμό προτίμησαν την εύκολη λύση της αθεϊας η οποία δεν επηρέαζε τις βασικές πεποιθήσεις τους. Αυτοί λοιπόν οι παγανιστές πρωταγωνίστησαν στην εποχή της αποικιοκρατίας και μάλιστα με την γερμανίδα βασίλισσα τους έφτασαν στο απόγειο της δύναμής τους. Έφτιαξαν την αυτοκρατορία που κυβερνούσε ‘κύματα’, κατέκτησαν τη νέα γη. Αυτοί με την αποχώρηση των βρετανικών λεγεώνων, μπλέχτηκαν σε ένα τρομερό εμφύλιο με τους γηγενείς της Βρετανίας στην Αμερική, έναν εμφύλιο των ντόπιων Αμερικανών οι οποίοι ανταγωνίζονταν μεταξύ τους, αλλά και των εναπομείναντων  Βρετανών. Βόρειοι εναντίον Νοτίων… Γηγενείς εναντίον αποίκων… Παλιοί έποικοι εναντίον νέων μεταναστών.. Προτεστάντες εναντίον Καθολικών… Μαύροι εναντίον λευκών.

Όμως σ αυτήν την εφ όλης της ύλης σύγκρουση, την πάτησαν.

Γιατί έπρεπε να θυμούνται ότι δεν φωνάζεις ποτέ Γερμανούς αγγλοσάξονες για βοήθεια. Γιατί δεν τους φωνάζεις; Γιατί θα σε κάνουν κέλτη. Ακόμα κι αν είσαι ο ίδιος αγγλοσάξονας , αυτοί ως φρέσκοι θα σε κάνουν κέλτη… Γιατί είναι παιδιά του Οντίν κι αν μπουν σε ένα χώρο δεν τους βγάζεις με τίποτα από κει μέσα, είναι άπληστοι. Είναι θέμα χρόνου να στραφούν εναντίον του αφελή, ο οποίος τους κάλεσε και να του τα αρπάξουν όλα. Φώναξαν τους Γερμανούς, οι οποίοι ήταν σκληροί Λουθηρανοί, αλλά πάνω από όλα ήταν αμετανόητοι Γερμανοί αγγλοσάξονες και νόμιζαν ότι κουβαλούσαν συνεταίρους. Με συνοπτικές λοιπόν διαδικασίες οι σκληροί Προτεστάντες γερμανικής καταγωγής αγγλοσάξονες έφαγαν τις ΗΠΑ. Στους βρετανικής καταγωγής αγγλοσάξονες έμεινε μόνο το όνομα του κυρίαρχου και αυτό μάλιστα με το στίγμα του αποικιοκράτη. Ακόμα και η αγγλική γλώσσα που κυριάρχησε , αφέθηκε να το κάνει εκ του πονηρού όπως θα δούμε παρακάτω, Αυτοί είναι οι σκληροί λουθηρανοί Προτεστάντες WASP  οι οποίοι φημίζονται για την σκληρότητά τους.

Μόλις οι Γερμανοί Σάξονες αισθάνθηκαν ασφαλείς, άλλαξαν συμμάχους. Εγκατέλειψαν τους Βρετανούς και πήγαν με τους Πίκτους. Ποιοι ήταν οι Πίκτοι; ΟΙ ¨αλλοι μεγάλοι περιπλανώμενοι του κόσμου. Οι Εβραίοι … οι δικοί τους Εβραίοι. Αυτοί που είχαν τρυπώσει μέσα στις ΗΠΑ μαζί τους σαν Γερμανοί… Οι ψείρες των Γερμανικών ποντικών, που πέρασαν τον ωκεανό, μεταφέροντας τα μικρόβιά τους.

Οι Εβραίοι ήταν πολύτιμοι σ αυτήν την μάχη. Γνωρίζουν να εκμεταλεύονται τις ‘ενδοοικογενειακές’ συγκρούσεις πάντα με το αζημίωτο. Ειδικότητά τους είναι να επενδύουν στον δεύτερο και να τον κάνουν πρώτο. Ειδικότητά τους είναι να χρησιμοποιούν το χρήμα, προκειμένου να επιλέξουν τον κεφαλαιοκράτη που θα επικρατήσει.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΗΠΑ

Ισχυριζόμαστε ότι οι ΗΠΑ  ήταν και εξακολουθούν να είναι ένα καθαρά γερμανικό κράτος και αυτό δεν είναι εύκολα ορατό. Πως είναι δυνατόν ένα τέτοιο κράτος να μην έχει ως επίσημη γλώσσα του την γλώσσα των κυρίαρχών του; Από ποιους απελευθερώθηκαν οι Αμερικανοί επαναστάτες, ώστε μετά θα έπρεπε να αποφασίσουν οι ίδιοι για την δική τους ταυτότητα και γλώσσα;

Μήπως ήταν οι φρέσκοι Γερμανοί αγγλοσάξονες τους οποίους είχαν κουβαλήσει οι ‘παλιοί’ Βρετανοί αγγλοσάξονες για να τους βοηθήσουν στον αγώνα τους να κατακτήσουν τις Πολιτείες των Ισπανόφωνων Καθολικών και των γηγενών ινδιάνων;

Ήδη αυτοί οι Γερμανοί είχαν αρχίσει να αντιλαμβάνονται τις ΗΠΑ  σαν δικό τους κράτος και πάνω σ αυτό το δεδομένο  σχεδίαζαν το μέλλον του… Ένα μέλλον το οποίο θα ήταν ιδιαίτερα λαμπρό αν έκρυβε καλά τη γερμανικότητά του σ ένα κόσμο που δεν συμπαθούσε ιδιάιτερα τους Γερμανούς… Αν έκρυβε την προτεσταντικότητά του σε ένα χριστιανικό κόσμο ο οποίος μισούσε τους Προτεστάντες.

Η γερμανική γλώσσα δεν τους συνέφερε να επιβληθεί στις ΗΠΑ, γιατί θα τις έκανε ένα γερμανόφωνο κράτος και αυτό αυτόματα θα άλλαζε τις συμμαχίες στην Ευρώπη.

Με την επιλογή της  αγγλικής γλώσσας όλα τα προβλήματα λύνονται απ ευθείας. Η Βρετανία δεν θα αντιδρούσε γιατί θα το θεωρούσε αδελφό κράτος και η Ευρώπη δεν θα καταλάβαινε. Θα θυσίαζαν απλά τη γερμανική γλώσσα στο γερμανικό υπερκράτος της δύσης και θα έπαιζαν με την Ευρώπη.

Την Βρετανία ήδη την κυβερνούσαν Γερμανοί. Ο οίκος  σαξ-Κόμουργκ και Γκόθα .Κανένας δεν θα ήθελε να χρεωθεί απιστία στον Οντίν. Αυτοί οι Γερμανοί και των δύο ακτών του Ατλαντικού, εκμεταλλευόμενοι τον απίστευτο πλούτο των ΗΠΑ, θα χρηματοδοτούσαν τη γερμανική Γερμανία, για να ισχυροποιηθεί τεχνητά στην Ευρώπη. Έβαλαν την Γερμανία να παριστάνει τη φανατική εκφραστή του γερμανισμού και οι γερμανικές ΗΠΑ θα παρίσταναν τους φανατικούς  Αντιγερμανούς. Ένα καλοκαίρι που θα έβαζε όλα τα κράτη στην ίδια φάση και θα τα προετοίμαζε για θερισμό. Έλλειπε εκείνος ο παράγοντας, ο οποίος θα τα στέγνωνε εσωτερικά και θα τα απειλούσε εξωτερικά ώστε ο θερισμός να φαίνεται σαν λύτρωση. Έπρεπε δηλαδή να βρούν έναν εχθρό άλλοθι για να βγάλει σε πρώτη φάση το μαχαίρι της Γερμανίας στον ευρωπαϊκό κάμπο… Έναν εχθρό τόσο μεγάλο, που θα επέτρεπε  στους Αμερικανούς να εγκατασταθούν μόνιμα σαν προστάτες της Ευρώπης.

Ο Γερμανός Μάρξ με τη χρηματοδότηση των Γερμανών της Νέα Υόρκης τους έδωσε το άλλοθι. Αυτό ήταν το συνωμοτικό σχέδιο. Τα δύο γερμανικά κράτη θα λειτουργούσαν σαν σφύρα και άκμονας. Ο κομμουνισμός και η Σοβιετική Ένωση ήταν το μαγικό κλειδί για να λυθούν όλα τους τα προβλήματα. Σ αυτό το παιχνίδι ήταν απαραίτητη η Βρετανία. Η Βρετανία των Γερμανών βασιλέων θα έστηνε την παράσταση, με τους Γερμανούς του Χίτλερ, που θα οδηγούσε στη σύγκρουση, ώστε να μπορέσουν οι κρυπτογερμανοί Αμερικανοί να τρυπώσουν μέσα σ αυτήν και να μη βγούν ποτέ ξανά.

Όμως για να γίνουν όλα αυτά, θα έπρεπε οι λαοί να φάνε το παραμύθι.. Θα έπρεπε να μην καταλάβουν τι ρόλο έπαιζαν οι ΗΠΑ.. Να βλέπουν την Γερμανία σαν απειλή και τις ΗΠΑ σαν εγγύηση.

Τι ισχυρίζεται η αμερικανική ιστορία ότι έγινε στον μύθο περί της επιλογής της γλώσσας; Ισχυρίζεται ότι μια ομάδα Γερμανών  από την Βιρτζίνια είχαν ζητήσει να έχουν κάποιους νόμους γραμμένους όχι μόνο στα αγγλικά αλλά στα γερμανικά.

Η πρόταση απορρίφτηκε για μια ψήφο, εκείνη  του γερμανόφωνου λουθηρανού ιερέα Φρέντερικ Μούλενμπεργκ (Frederick Muhlenberg). Ηταν ο γιός του Heinrich Melchior Muhlenberg..ο γιός ενός μετανάστη από τη Γερμανία, ο οποίος θεωρείται ιδρυτής της Λουθηρανικής Εκκλησίας στις ΗΠΑ. Ήταν ο speaker of the United States House of Representatives δηλαδή ο Πρόεδρος της Αμερικανικής Βουλής… αδελφός του επίσης τυχαίου..στρατηγού των ΗΠΑ Peter Muhlenberg του πολύ τυχαίου στρατηγού των ΗΠΑ, ο οποίος ήταν ο εμπνευστής και ιδρυτής των περίφημων Democratic-Republican Societies. Γιατί περίφημων; Γιατί από αυτά προέκυψαν τα κόμματα τα οποία μονοπωλούν την εξουσία… Τα κόμματα των Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικάνων… Τα δύο γερμανικά κόμματα, τα οποία έβγαλαν δια παντός τους βρετανικής καταγωγής αγγλοσάξονες από το ‘παιχνίδι’. Αυτό το έκαναν οι Γερμανοί της Φιλαδέλφειας την εποχή που η Φιλαδέλφεια ήταν η Πρωτεύουσα των ΗΠΑ.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι και ο υποτιθέμενος πατέρας των ΗΠΑ ο George Washington ήταν γιός της γερμανίδας  Mary Ball.

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Αυτοί οι οποίοι κλήθηκαν σαν πλήρωμα κατέλαβαν το πλοίο και το έστρεψαν προς την Ευρώπη. Η Ευρώπη σε πρώτη φάση κατάκτησε τον Νέο Κόσμο και με την πειρατεία των ΗΠΑ κινδύνευε να κατακτηθεί η ίδια από τον Νέο Κόσμο. Όλοι οι υπόλοιποι Αμερικανοί είναι ένα έρμα… Ένα έρμα το οποίο χρειάζεται για να ψηφίζει τα κόμματά τους και βέβαια να πολεμάει στους πολέμους τους… Αυτοί οι οποίοι κουνάνε τα σημαιάκια και αλαλάζουν

Γεμάτοι συγκίνηση, όταν βλέπουν τον president of the United States. Παραμένουν πάντα φιλοξενούμενοι με το στίγμα της χώρας προέλευσής τους… Αμερικανοί για όλο τον κόσμο, Ιταλοί, Έλληνες ή Μεξικάνοι  για τις ΗΠΑ… Φιλοξενούμενοι, που κάποιοι φροντίζουν να τους το υπενθυμίζουν διαρκώς.

Αυτοί οι κάποιοι είναι τα αφεντικά των ΗΠΑ.. Το απόλυτο κατεστημένο των ΗΠΑ… Το τραπεζοβιομηχανικό κατεστημένο, που διορίζει τους προέδρους των ΗΠΑ με την ευκολία που κάποιοι πλούσιοι διορίζουν τους κηπουρούς τους. Αυτοί, που μέχρι πριν από λίγα χρόνια δεν άφηναν τους μαύρους να μπαίνουν στα σχολεία, τα λεωφορεία, τις συνοικίες τους και τις τουαλέτες τους.  Αυτοί που μάλωναν τους Έλληνες για τον εθνικισμό τους, αλλά που βάζουν τις στολές των Κου-Κλουξ-Κλαν και καίνε τους μαύρους και τους μετανάστες που τους ενοχλούν.

Υπερβάλλουμε μήπως; Ας δει κάποιος ποίοι είναι οι Γερμανοwasp. Αν περισσεύει κάτι στο γερμανικής καταγωγής αμερικανικό κατεστημένο , αυτό είναι βρετανικής καταγωγής αγγλοσάξονες και τα ρέστα είναι κάτι ταλαίπωροι μετανάστες. Ενδεικτικά μόνο αναφέρουμε  τα παρακάτω ονόματα :

Μάγερ Άνσελμ Μπάουερ ή αλλιώς Ρότσιλντ –……………………………….. ο Γερμανός γενάρχης των Ρότσιλντ

John D.Rockefeller……………………………………(J.P.Morgan, Mobil, Esso, Chevron, Gulf)

Samuel Sachs  …………………………………………………………..(The Goldman Sachs group Inc)

Marcus Goldman …………………………………………………………… (The Goldman Sachs Group)

Lehman Brothers ……………………………………………………………………….(Lehman bros holding)

The Warburg Family …………………………………………………………………..(Bankers)

Otto Hermann Kahn ……………………………………………………………………(Investement banker)

Solomon Loeb ………………………………………(Banker,co-founder of Kuhn, Loeb and Co)

Jacob Schiff …………………………………………………………………………………………………………..(Βanker)

William Boeing  ……………………………………………………………………………………..(The Boeing Co)

Walter Chrysler  ………………………………………………………………………………………(Chrysler corp)

Frederick and August Duessenberg …………….(Duessenberg Automobile Corp.)

Studebaker Brothers ………………………………………………..(Studebaker automobile corp)

George Westinghouse ………………………………………………(Westinghouse Electric Corp)

Harvey Firestone  ………………………………..(founder of Firestone Tire and Rubber Co)

Isaac Singer ………………………………………(Inventor and sewing machine entrepreneur)

Levi Strauss   …………………………………………………………………………………..(Levi Strauss and co)

Charles Guth ………………………………………………………………………………………………….(Pepsi co Inc)

James L.Kraft …………………………………………………………………………………………..(Kraft foods Inc)

Richard Hellmann  ……………………………………………(Helmanns mayonnaise co founder)

H.J.Heinz II …………………………………………………………………………………………………………..(Heinz Co)

Milton S.Hershey  ………………………………………………………..(Hershey   chocolate founder)

Henry E. Steinway……………………………………………………………………… (Steinway and sons)

Charles Pfizer …………………………………………………………………………………………………..(Pfizer Inc)

Donald Trump  ………………………………………………………………………(The Trump Organization)

John Jacob Astor ……………………………………………..(Waldorf Astoria Hotels and Resort)

Conrad Hilton  ……………………………………………………………………..(Hilton hotels and resorts)

Guggenheim family……………………………………..(Solomon R.Guggenheim Foundation,

Carl Laemmle  …………………………………………………………………………………….(Universal Studios)

Marcus Loew  …………………………………………………. ( Metro Goldwyn Mayer Studios Inc)

Harry Cohn   ………………………………………………………………………..(Columbia Pictures Ind Inc)

Walt Disney   ………………………………………………………………………………………………(Film Producer)

Herman Hollerith …………………………….(International Businees Machines Corp.IBM)

Bill Gates   ………………………………………………………………………………… (chairman of Microsoft)

Steve Jobs …………………………………………………………………………………………………………..(Apple Inc)

Eric Schmidt  …………………………………………………………………………………………………..(Google Inc)

Jawed Karim ……………………………………………………………………………(co-founder of You Tube)

Mark Zuckerberg …………………………………………………………(co founder of Face book Inc)

Peter Thiel ………………………………………………………………………………………………………….(Paypal Inc)

Adolph Simons Ochs and Arthur Ochs Sulzberger………..(The New York Times)

Charles Bergstresser ………………………………………………………….(The Wall Street Journal)

Al Neuharth ………………………………………………………………………………………………………(USA Today)

Eugene Meyer …………………………………………………………………………….(The Washington Post)

και άλλα….

ΤΟ  ΜΕΓΑΛΟ  ΚΟΛΠΟ

Τα μεγάλο σχέδιο όλων αυτών των Γερμανών συνωμοτών ήταν να ισχυροποιηθούν απόλυτα στις θηριωδίες των ΗΠΑ και στη συνέχεια να επιτεθούν στην Ευρώπη.

Μέχρι τότε τα εθνικά κράτη ήταν κλειστά και τα κεφάλαια δεν μετακινούνταν εύκολα από κράτος σε κράτος. Αν υπήρχε περιθώριο, έκανες εισαγωγές. Υπήρχαν βέβαια δοσοληψίες με χρήματα εκτάκτων αναγκών τύπου πολέμου, αλλά όχι δάνεια για ανάπτυξη. Αυτό ήταν το πρωτοφανές και αυτό το μεθόδευσαν οι τοκογλύφοι της Νέας Υόρκης . Τα πάντα ξεκίνησαν από το στρατηγείο των Γερμανών που ήταν η Wall Street με το περίφημο κραχ. Οι Εβραίοι τραπεζίτες φαινομενικά ρίσκαραν τα πάντα και τζόγαραν.

Έριξαν στην αγορά το σύνολο του χρήματος που είχαν στην κατοχή τους, για να δημιουργήσουν τη φούσκα του χρηματιστηρίου και να γεμίσουν την αμερικάνικη κοινωνία με χρέη. Έγινε δηλαδή ένα ξεκαθάρισμα προκειμένου να προχωρήσουν χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα και για κανένα λόγο. Οι εγκληματίες, οι οποίοι κυβερνούσαν τις ΗΠΑ, άφησαν τον λαό απροστάτευτο στα χέρια των τοκογλύφων. Μια χρηματιστηριακή απάτη που τραβούσε τον κόσμο στο χρηματιστήριο για παιχνίδι και ταυτόχρονα μια τραπεζική απάτη που έσπρωχνε τον κόσμο προς αυτό.

Ποιος ήταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ που έπρεπε να τιμωρήσει τους ενόχους του κραχ; Ο Γερμανός Χέρμπερτ Χούβερ, από τον Μάρτιο του 1929 μέχρι τον Μάρτιο του 1933. Ο ίδιος ήταν ο αρμόδιος υπουργός Εμπορίου από το 1921 έως το 1928. Αυτός δηλαδή ήταν ο κύριος,  βασικός και αποκλειστικώς αρχιτέκτονας του κραχ, το οποίο θα έπρεπε στη συνέχεια ο ίδιος να τιμωρήσει. Ποιο ήταν το ζητούμενο από το κραχ;  Να βυθιστεί, λόγω του μεγέθους της αμερικανικής οικονομίας, η παγκόσμια οικονομία στην οικονομική κρίση και άρα και η Ευρώπη και να μετατρέψουν το δολάριο σε διεθνές νόμισμα. Γιατί; Για να μην υπάρχουν αντιδράσεις όταν θα χρηματοδοτούν τον εχθρό. Το γερμανικό κύκλωμα, που κυβερνούσε χωρίς έλεγχο τις ΗΠΑ. Αυτοί θα αντιδρούσαν στη χρηματοδότηση του Χίτλερ; Χωρίς κραχ δεν θα μπορούσαν να χρηματοδοτήσουν τον κομπάρσο, τον οποίο θα χρειάζονταν στην επόμενη φάση του σχεδίου. Από εκεί και πέρα τα πράγματα ήταν εύκολα. Οι τράπεζες δεν πλήρωσαν τις συνέπειες του λάθους των. Χάρις στον Χούβερ και στον Ρούσβελτ επιβίωσαν με χρήματα του λαού και μετά έκαναν μόνες τους το παιχνίδι. Ελέγχοντας την FED, τύπωναν τα χρήματα που κάλυπταν τις προηγούμενες ζημιές τους, έδιναν τεράστια δάνεια στον Χίτλερ. Γιατί;… Για να δημιουργήσουν τις συνθήκες που θα τους έδιναν τη δυνατότητα να προκαλέσουν πόλεμο και άρα να επιστρέψουν στην Ευρώπη σαν δανειστές της και άρα σαν συνιδιοκτήτες της. Ο αναγνώστης εύκολα αντιλαμβάνεται ποίοι κινούσαν και εξακολουθούν να κινούν τα νήματα στις ΗΠΑ.

Γι αυτόν τον λόγο έχουν ανάγκη τις μυστικές οργανώσεις και τις συνωμοσίες. Με συνοπτικές διαδικασίες εξαλείφουν όποιους αμφισβητεί την πρωτοκαθεδρία τους.

Απλά πράγματα. Ας ψάξει κάποιος να βρει τους χρηματοδότες του Χίτλερ και θα πέσει σ αυτά τα ονόματα. Αν ψάξει κάποιος να δει ποιοι τιμώρησαν τη Γερμανία μετά την ήττα της, θα ξαναπέσει στα ίδια τα ονόματα. Μιλάμε για κωμωδία, που αν δεν είχε κοστίσει στην Ευρώπη εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρών, θα ήταν για γέλια.

Στην Ευρώπη οι αμερικανικές δυνάμεις μπήκαν όταν σχεδόν είχε τελειώσει ο πόλεμος, όπως ακριβώς τον είχαν σχεδιάσει. Όχι απλά δεν πολέμησαν τους αδελφούς Γερμανούς, αλλά στην κυριολεξία τους έσωσαν από την μήνη των Ευρωπαίων. Να γιατί έχουν στρατιωτικές βάσεις στην απόλυτα υποταγμένη Γερμανία. Στην Γερμανία η οποία ποτέ δεν έγινε Ιράκ για τους Αμερικανούς. Γιατί; Γιατί φοβόταν το μίσος των υπολοίπων Ευρωπαίων.

Η Γερμανία και οι Γερμανοί ανήκουν στην κυριολεξία στις ΗΠΑ. Όχι απλά μπορούν να παρακολουθούν την Μέρκελ στις συνομιλίες της, αλλά μπορούν και να την διακόψουν. Μια χαφιέ της Στάζυ, που χάρη στις ΗΠΑ παριστάνει την καγκελάριο, την υπολογίζουν λιγότερο απ ότι μια καθαρίστρια στον Λευκό Οίκο. Το κατοικίδιό τους είναι. Αυτοί το ταιζουν και αυτοί έχουν δικαίωμα να το ελέγχουν απόλυτα. Εξαιτίας των όπλων τους υπάρχει σήμερα ενωμένη. Εξαιτίας των όπλων τους αρνείται ακόμα και τώρα να αποζημιώσει τα θύματά της. Εξαιτίας των χρημάτων τους απέκτησε τη βιομηχανία της.

Κυριολεκτικά της ανήκει. Η συμμορία. Η οποία σήμερα παριστάνει τον Σύνδεσμο Γερμανών Βιομηχάνων, είναι καθαρά αμερικάνικο μαγαζάκι. Με τα χρήματα τους οι πατέρες τους έγιναν βιομήχανοι, με την εξουσία των Αμερικανών γλίτωσαν την τιμωρία και την περιουσία τους.

Οι Γερμανοί απλά συμμετείχαν ως έρμα. Η γιγαντιαία χρηματοδότηση και όχι οι γιγάντιοι Γερμανοί δημιούργησαν τις Siemens, Mercedes, BMW, BASF, AEG, HUGO BOSS, Henkel και όποια άλλη εταιρία μπορεί να φανταστεί κάποιος. Όλα αυτά είναι δημιουργήματα της ναζιστικής σπείρας, η οποία δημιουργήθηκε στα μυστικά υπόγεια της Wall Street. Όλοι αυτοί  έγιναν βιομήχανοι με τα χρήματα που έδωσε το αμερικανικό κύκλωμα στον Χίτλερ, και με την τζάμπα εργασία των σκλάβων των στρατοπέδων συγκεντρώσεων. Αν προσθέσει κάποιος τις αμερικανικές εταιρίες και τις γερμανικές θα δει σε ποιόν ανήκει ο πλανήτης πριν καν επιχειρηθεί η Νέα Τάξη. Ότι περισσεύει είναι και πάλι στη σφαίρα των δικών τους ανθρώπων. Η BP, η Lipton, η Tesco,η Aviva, η HBOS, η Prudential, η Barclays, η  Royal Bank of Scotland και ένα μεγάλο πλήθος εταιριών, οι οποίες αφέθηκαν στα χέρια των Βρετανών. Η  Shell, η Philips,η Fortis, η ING Group,η  Royal Friesland Campina οι οποίες αφέθηκαν στα χέρια των αδελφών Ολλανδών. Τα πάντα στα χέρια των Γερμανών και των Προτεσταντών αδελφών τους. Μέχρι και στους κακόμοιρους τους Φινλανδούς έδωσαν την ΝΟΚΙΑ.

Ακόμα και η Nestle ανήκει στην ίδια ομάδα συμφερόντων. Ιδρυτής της ήταν ο Γερμανός Henri Nestle από την Φρανκφούρτη.

Ελβετική εταιρία την έκανε με τον συνεταιρισμό  της με την Anglo-Swiss Condensed Milk Company και σήμερα επιχειρούν να εξαγοράσουν τον ίδιο τον πλανήτη εις βάρος των λαών του.

Αυτοί ήταν οι απελευθερωτές του κόσμου μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Κόσμο. Αυτοί που όπως θα δούμε, πλήρωσαν και τον Χίτλερ και τον Στάλιν, για να παίξουν στην παράσταση τους τον κακό, ώστε να κάνουν οι δολοφόνοι τους καλούς.

Η  ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Σ αυτήν την αμερικανική συνομωσία για την κοσμοκρατορία πήρε μέρος και η Βρετανία.

Πώς; Με προδοσία. Προδόθηκε από την ηγεσία της, με πρώτον απ όλους το παλάτι των Γερμανών. Για κάποιον μυστήριο λόγο αναγκάστηκε ο βασιλιάς της Αγγλίας σε παραίτηση. Ο βασιλιάς ο οποίος εμφανίστηκε από την προπαγάνδα των φιλοναζί. Στη θέση του μπήκε κάποιος ανέλπιστα τυχερός και άρα ανέλπιστα υπάκουος. Ο τραυλός άντρας της αλκοολικής, που μεθοκοπούσε όταν οι Γερμανοί βομβάρδιζαν το Λονδίνο. Αυτός που διέλυσε τη βρετανική αυτοκρατορία, για να χτιστεί η αμερικανική. Αυτός ο γελοίος Τσώρτσιλ. Η τραγωδία της Βρετανίας. Γιός της κόρης του τοκογλύφου Προτεστάντη Λεονάρντ Τζερόμ. Φανατικό γέννημα της τοκογλυφικής συμμορίας της Νέας Υόρκης. Αυτός που πρόδωσε τον βρετανικό λαό στο σύνολό του.Το ομοιογενές πλέον σύνολο, το οποίο είχε ενσωματώσει μέσα του και τους κέλτες.

Ο Τσώρτσιλ αυτούς πρόδωσε. Την παραγωγική, την εργατική και την αστική τάξη της Βρετανίας. Αυτούς οι οποίοι δεν τον ψήφισαν μετά τον θρίαμβο και τον έστειλαν στο σπίτι του. Η βρετανική παραγωγή κατέρρευσε μετά τον πόλεμο κι αυτό κατέστρεψε τους μικρούς της Βρετανίας και όχι τους μεγάλους. Το παλάτι και οι γαλαζοαίματοι δεν καταστράφηκαν από την πτώση της αυτοκρατορίας. Οι διάφοροι Lipton διατήρησαν τα φέουδά τους και αναπτύχθηκαν στη νέα ακόμη μεγαλύτερη αγορά.

Αυτό το κύκλωμα το οποίο χρηματοδότησε τον Χίτλερ ήταν εκείνο που χρηματοδότησε και τους συνεργούς του. Δικοί του άνθρωποι ήταν ο Ρούσβελτ των ΗΠΑ και ο Τσώρτσιλ της Βρετανίας. Ο Ρούσβελτ ήταν ο εκλεκτός της τοκογλυφικής συμμορίας της Νέας Υόρκης που χάρη στα χρήματά της έγινε κυβερνήτης της και  πρόεδρος των ΗΠΑ από το 1933 μέχρι το 1945. Εξαιτίας της επικίνδυνης θητείας του οι Αμερικανοί νομοθέτησαν το ανώτατο όριο των δύο προεδρικών θητειών. Ο Νεοϋορκέζος Ρούσβελτ μαζί με τον μιγά νεοϋορκέζο Τσώρτσιλ μεθόδευσαν τον στημένο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ο οποίος οδηγούσε τις ΗΠΑ, και άρα και τους τοκογλύφους χρηματοδότες του πολέμου, στην κορυφή του κόσμου. Η Ρωσία, η οποία συνδέεται με την κομμουνιστική επανάσταση και η Βαυαρία, η οποία συνδέεται με το ναζιστικό πραξικόπημα της μπύρας, είναι τα επιλεγμένα θύματα αυτών των εβραιοπροτεσταντικών δημιουργημάτων και όχι θύτες.

Όλα έγιναν με αμερικανικά χρήματα. Μπατίρια ήταν οι Πρώσοι. Με αμερικανικά χρήματα έπαιζαν τα παιχνίδια τους και στους δυο πολέμους.

Οι Πρώσοι επέλεξαν τη Ρωσία, για να την εκπολιτίσουν κομμουνιστικά και Πρώσοι επέλεξαν τη Βαυαρία για να την μεθύσουν ναζιστικά. Από την Πρωσία ξεκίνησαν όλοι οι υπάλληλοι των εβραίων τοκογλύφων. Εβραίοι και Πρώσοι ήταν όλοι οι μεροκαματιάρηδες των νεοϋορκέζων τραπεζιτών. Ο Μαρξ, ο Έγκελς, ο Μπέρνσταϊν, ο Λάσαλ, η Λούξεμπουργκ, ο Λίμπκνεχτ, ο Άϊσνερ, ο Μπέμπελ, ο Κάουτσκι και όλο το κακό συναπάντημα.

Αυτοί ήταν οι μεγάλοι σοσιαλιστές που ένωσαν τους Γερμανούς και θεμελίωσαν το ναζιστικό κράτος της Βαϊμάρης (Nationalsozialismus), το οποίο κατάπιε τον γερμανικό κόσμο και άρα και τον Καθολικό.

Στην Νέα Υόρκη επιλέχτηκαν και χρηματοδοτήθηκαν οι φασίστες, οι οποίοι απειλούσαν να καταστρέψουν τον κόσμο. Γιατί; Για να ανοίξουν τον δρόμο στους δημοκράτες νταβατζήδες και τους τραπεζίτες οι οποίοι θα έσωζαν τον κόσμο. Εκεί επιλέχθηκαν για την δουλειά  τόσο ο Χίτλερ όσο κι ο Στάλιν. Γι αυτόν τον λόγο φτιάχτηκε ο κομμουνισμός. Για τις παρενέργειές του, οι οποίες θα επέτρεπαν σε κάποιους να δηλητηριάσουν ολόκληρο τον κόσμο και να τον κατακτήσουν στην άρρωστη μορφή του. Τότε έγιναν κυρίαρχοι του κόσμου οι τραπεζίτες, τους οποίους εμείς οι Έλληνες πλέον τους γνωρίζουμε σαν δανειστές. Η γνωστή συμμορία των Goldman Sachs, Lehman bros, J.P. Morgan κλπ. Τότε έχτισαν την κατάσταση, που σήμερα κυριαρχεί στον κόσμο.

Στη Γιάλτα συναντήθηκε το κατώτερο προσωπικό, για να διευθετήσει τα τυπικά ενός σχεδιασμού, ο οποίος είχε προαποφασιστεί  σε μυστικά γραφεία. Ο μόνος, που έλειπε, ήταν ο συνάδελφός τους ο Χίτλερ. Όλα μέσα στο πνεύμα του έργου. Όλα έχουν το κόστος τους και αυτό το γνωρίζουν οι παίχτες.

Γνώριζε ο Χίτλερ  ότι θα κόστιζε κάτι παραπάνω ο ρόλος του θεού για μια σχεδόν δεκαετία. Σχεδόν αθάνατος έγινε ο αγράμματος δεκανέας. Ακόμη τον λατρεύουν κάποιοι τον υπάλληλο. Οι Γερμανοί των ΗΠΑ πάτησαν το πόδι τους στην Ευρώπη και από τότε δεν έφυγαν. Λειτουργούν ομαδικά σαν αρρώστια. Μετέτρεψαν και τους συνεταίρους, τους Εβραίους, σε ιερές αγελάδες της Ευρώπης και την έλεγξαν πλήρως έχοντας ως εχθρούς τους, τους Καθολικούς και τους Ορθόδοξους Χριστιανούς. Γερμανός είναι ο Πάπας της Ρώμης, Γερμανός και ο Τζώρτζ Μπους, γιος της Γερμανίδας Μπάρμπαρας.

Αυτού του Γερμανού αντίχριστου σκιά και σύμβουλος είναι ο Γερμανός παγανιστής George Ganswein.Αυτός είναι τα μάτια και τα αυτιά των παγανιστών στην Αγία Έδρα. Ο Γερμανός εκλεκτός των πρώην και των επόμενων. Οι Πάπες αλλάζουν αλλά όχι και η σκιά τους.

Η  ΦΩΛΙΑ  ΤΟΥ  ΚΟΥΚΟΥ

Όταν άρχισε ο Προτεσταντισμός να στέκεται γερά στα πόδια του απέκτησε και επισήμως το πρώτο κράτος του, που ήταν η Βρετανία. Οι αδύναμοι προτεστάντες δεν ήθελαν να προκαλούν τους ισχυρούς αλλόδοξους και γι αυτό το λόγο δεν φορούσαν τιάρες και στέμματα αλλά μίζερες ποδίτσες εν κρυπτώ τις οποίες έβγαζαν από τις τσέπες τους και τις φορούσαν στα υπόγεια. Οπαδοί του κομπλεξικού λογιστή Λούθηρου ήταν, και ως εκ τούτου πήγαιναν από τις γωνίες. Δεν είναι λοιπόν περίεργο που η πρώτη Τεκτονική Μεγάλη Στοά στην ιστορία,  Μεγάλη Στοά της Αγγλίας, ιδρύθηκε προς τιμή του Γεωργίου του Α΄(1660-1727), πρώτου προτεστάντη βασιλέα της Μεγάλης Βρετανίας, ο οποίος ανέβηκε στον θρόνο την 1η Αυγούστου 1714. Για αυτό το λόγο η Τρίτη Ρώμη δεν είναι γνωστή στους αμύητους, κρύβεται πίσω από την φανερή και ακίνδυνη για όλους Ουάσινγκτον.

Την Ουάσινγκτον του Γερμανού πατέρα των ΗΠΑ. Του κρυφού Πάπα των υπογείων με την ποδίτσα. Αυτή η Τρίτη Ρώμη είναι το πραγματικό Τρίτο Ράϊχ μετά την Ρώμη και την Νέα Ρώμη.

Αυτή λοιπόν η υπέρτατη εξουσία της Τρίτης Ρώμης μπορεί να ανατραπεί μόνο  με γνώση και όχι απαραίτητα με όπλα. Αρκεί κάποιος να την ξεσκεπάσει. Ένα τέτοιο αναπόφευκτο γεγονός είναι και η φημολογία με την οποία τα μυστικά τους σκορπίζουν μέσα στην κοινωνία με τις επακόλουθες υποψίες και υποθέσεις. Όλα  όσα κατά καιρούς ακούγονται για τις μυστικές αδελφότητες, τις μασονικές στοές, τα μυστικά συμβούλια του δολαρίου, όλα αυτά διαρρέουν σαν φημολογίες από τους illuminati μέσα στις κοινωνίες και κάνουν πολλούς να υποπτεύονται πως κάτι περίεργο συμβαίνει στα παρασκήνια αυτού του κόσμου. Όλα αυτά έχουν δόσεις αλήθειας, αλλά μισές αλήθειες δε εξυπηρετούν ποτέ κανένα. Κάπου εκεί χάνονται και οι υπερβολές τους και τους κάνουν να φαίνονται γραφικοί.

Το πιο σύνηθες σενάριο είναι η στόχευση της κοσμοκρατορίας. Ένα σενάριο το οποίο σε καθιστά φαντασιόπληκτο συνομωσιολόγο και άρα εύκολο αντίπαλο στην αντιμετώπισή του.

Αυτοί οι οποίοι συνδέονται με αυτές τις καταστάσεις, είναι ματά βάση Προτεστάντες. Τους συμφέρει να εμφανίζονται σαν illuminati, τέκτονες, μασώνοι κλπ απλά και μόνο για να αποκρύπτουν τη βασικότερη ιδιότητά τους. Το ότι είναι παγανιστές και όχι άθεοι. Και απλά είναι άπιστοι προς τον θεό των υπολοίπων. Παγανιστές οι οποίοι πιστεύουν στον Οντίν. Στον θεό που θυσίασε το ένα του μάτι για την παντογνωσία. Στον θεό που έχει ως σύμβολο της εξουσίας του τα κοράκια.

Όλοι μας έχουμε δει τον παντεπόπτη οφθαλμό στο αμερικανικό δολάριο. Λίγοι όμως γνωρίζουν ότι αυτός είναι ο οφθαλμός του Οντίν. Όλοι μας έχουμε ακούσει για τα κοράκια που φυλάσσονται στον Πύργο του Λονδίνου. Ελάχιστοι όμως γνωρίζουν ότι αυτά είναι τα κοράκια του Οντίν. Αυτός ο Οντίν συνδέει τους δήθεν εχθρούς μεταξύ τους. Αυτός συνδέει τους Γερμανούς του Βερολίνου με του Λονδίνου και της Ουάσινγκτον.

Για να καταλάβει κάποιος τις ιδιομορφίες των αγγλοσαξόνων, θα πρέπει να γνωρίζει τους θεούς τους και βέβαια τις ιδιομορφίες τους. Ο βασικός τους θεός, ο Οντίν, δεν είναι θεός Κύριος, είναι θεός κλέφτης. Έχει γνώσεις, είναι πολεμιστής αλλά κύριος οίκου δεν είναι. Δεν υπάρχει επικράτεια της θρησκείας του. Υπάρχουν συγκεκριμένοι πιστοί του Οντίν, οι οποίοι τρυπώνουν στις άλλες θρησκείες και στην περίπτωσή μας στον χριστιανισμό.

Ο Οντίν είναι ένας θεός οδηγός. Οδηγεί τα παιδιά του σε ένα στόχο. Στον κοινό στόχο που είναι η κατάληψη της εξουσίας. Είναι θεός μιας ελίτ της εξουσίας. Ο Προτεσταντισμός δίνει την άνεση σ αυτή την ελιτ να κινείται και να ελίσσεται χωρίς να ελέγχεται. Να συνομωτεί μέσα στον χριστιανισμό τον οποίο εκμεταλλεύεται ως ξενιστή του. Καθηλώνει τους κοινούς πολίτες  στον χριστιανισμό αλλά απελευθερώνει την ελιτ. Οι βασιλείς της Σουηδίας, της Δανίας, της Νορβηγίας αλλά και της Ολλανδίας και του Βελγίου είναι συγγενείς μεταξύ τους και οι περισσότεροι μέλη του οίκου Σαξ Κομπουργκ και Γκόθα. Ξαδέλφια είναι όλοι τους. Μ αυτό τον ύπουλο τρόπο μπόρεσαν και επιβίωσαν στον εξελιγμένο χριστιανισμό του ελληνοιουδαϊκού τύπου.

Από τα ιδιόμορφα χαρακτηριστικά του Οντίνμπορεί να καταλάβει κανείςτα ιδιόμορφα χαρακτηριστικά των παιδιών του, που είναι οι πιστοί του και είναι αυτοί οι οποίοι ανήκουν στην ελιτ της Δύσης. Στην ελιτ εκείνη η οποία έφτιαξε τις διάφορες λέσχες τύπου Μπιλντερμπέργκ, για να τραβάει μυστικά τους προδότεςμέσα από τα κράτη. Δεν είναι τυχαίο που ο Γερμανός πρίγκηπας Μπέρνχαρντ της Ολλανδίας, και πατέρας της βασίλισσάς της, ήταν μέλος του ναζιστικού κόμματος και ο ιδρυτής αυτής της λέσχης.

Όλοι αυτοί συμμετέχουν σε ένα σχεδιασμό και ζούν παρασιτικά μέσα στον χριστιανισμό. Παριστάνουν τους ισχυρούς αλλά σε ξένο σύστημα.                Μόνοι τους ειναι εξαιρετικά βλάκες, για να φτιάξουν ένα δικό τους σύστημα.

Αν ήθελε κάποιος να παρομοιάσει το είδος των αγγλοσαξόνων με ένα αντίστοιχο ζώο, θα επέλεγε τον κούκο. Γιατί; Γατί ο κούκος είναι ένα πουλί, που δεν έχει δική του φωλιά. Ο κούκος πηγαίνει και γεννάει τα αυγά του σε ξένες φωλιές. Στηρίζεται στο γεγονός ότι αυτά θα ταϊζουν ότι υπάρχει  μέσα στη φωλιά, νομίζοντας πως είναι δικά τους. Ο νεοσσός κούκος ζει ως παράσιτο από την πρώτη στιγμή της ζωής του. Μεγαλώνει πιο γρήγορα και κερδίζει τη μάχη της επιβίωσης, εφόσον σταδιακά ξεφορτώνεται τα επί πλέον στόματα. Οι υπόλοιποι νεοσσοί πετιούνται έξω από τη φωλιά και μένει μόνος του ο κούκος να εκμεταλλεύεται πουλιά πολύ μικρότερα σε μέγεθος απ αυτόν. Αυτό ακριβώς κάνουνε και οι παγανιστές μέσα στον χριστιανισμό. Ο πατέρας τους Οντίν τους έβαλε μέσα στον χριστιανισμό και οι χριστιανοί απλά τους ταϊζουν χωρίς να γνωρίζουν το είδος τους.

Τρεις κι ο κούκος είναι οι Προτεστάντες μπροστά στους υπόλοιπους….και για αυτό κινούνται υπογείως… Ακόμα και στις ΗΠΑ μειονότητα είναι. Και επειδή είναι αδύναμοι, πρέπει να καταφεύγουν σε πονηρά και προπάντων μυστικά τρυκ, προκειμένου να εξουσιάζουν τον κόσμο. Θα πρέπει λοιπόν να βρούμε τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται η Γερμανία από τις ΗΠΑ. Πρέπει να βρούμε τα κοινά χαρακτηριστικά μεταξύ ΗΠΑ και Γερμανίας για να καταλάβουμε πως συντονίζονται. Η Γερμανία της Βαϊμάρης και του Χίτλερ είναι ο ψεύτικος Θορ, ο προκλητικός Θορ, που βρίζει και απειλεί τους πάντες σαν να είναι αήττητος… ο Θορ τον οποίο χρησιμοποιεί το σύστημα ως φόβητρο των λαών.. ο Θορ που μόλις κάνει τη δουλειά του, παραδίδεται στους λαούς ως σάκκος του μπόξ για να ξεθυμάνουν.. ο Θορ τον οποίο νικούν οι λαοί…ο Θορ του οποίου το σφυρί το σπάνε οι λαοί.. ο Θορ που όμως ποτέ δεν πεθαίνει, γιατί οι Αμερικανοί φροντίζουν να τον διατηρούν στη ζωή..

Εδώ βρίσκεται και το λεπτό σημείο του σχεδιασμού τους. Τη Γερμανία την αφήνουν να προκαλεί και να καταστρέφει και μετά τη σώζουν. Την έσωσαν μετά τον Α΄Παγκόσμιο Πόλεμο και την ξαναέσωσαν μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο. Είναι το δικό τους σφυρί, το σφυρί του πραγματικού Θορ. Τι θέλουμε να πούμε μ αυτά; Οι ΗΠΑ προκειμένου να στρέψουν την προσοχή των λαών προς την Γερμανία, την εξέθεσαν. Κατασκεύασαν έναν ψευδοΘορ που τον έβλεπαν ακόμη και οι τυφλοί. Κατασκεύασαν ένα σφυρί που το ακούνε ακόμη και οι κουφοί. Έβγαλαν δηλαδή στην κοινή θέα όλα τα σύμβολά του , τα οποία επί αιώνες κρατούσαν κρυφά. Γιατί; για να εμφανίσουν ένα φόβητρο καρικατούρα. Βλέπουμε, για παράδειγμα, τον παντεπόπτη οφθαλμό  πάνω στην πυραμίδα του δολαρίου αλλά ξεχνάμε ότι η ίδια η πυραμίδα είναι ένας τάφος. Βλέπουμε τα κοράκια του Λονδίνου αλλά ξεχνάμε ότι αυτά είναι τα πουλιά  που επί αιώνες ήταν σύμβολα του κάτω κόσμου. Τι σημαίνουν όλα αυτά στο επίπεδο του συμβολισμού; Δείχνουν την ταυτότητα του θεού στον οποίο ανήκουν. Υπάρχει ένας θεός του θανάτου , που συνδέει τον άξονα Ουάσινγκτον – Λονδίνο και προφανώς φτάνει μέχρι το Βερολίνο. Αυτός ο θεός είναι ο Οντίν. Ο ισχυρότερος γιός του  είναι ο Θορ με σύμβολό του τους κεραυνούς.

Τα σύμβολα του θανάτου και των κεραυνών. Τον θάνατο τον συμβολίζει η ανθρώπινη νεκροκεφαλή. Ποιοί φορούσαν την νεκροκεφαλή πάνω από τα κεφάλια τους; Αυτή η ναζιστική Γερμανία είναι ο ψεύτικος Θορ  με το σφυρί του. Ο Χίτλερ παριστάνει τον Θορ και τα Ες Ες είναι το σφυρί του. Οι φρουροί του αθάνατου ηγέτη, δηλαδή του Κάϊζερ, δηλαδή του Καίσαρα, δηλαδή του αυτοκράτορα !

Γι αυτό τον λόγο ολόκληρη η ιεραρχία των Ες Ες έχει ως συνθετικό της  τη λέξη Fuhrer (Φύρερ).

Αυτό θέλει να δείξει την ενότητα του ‘τάγματος’. Tου τάγματος, που πρέπει να δείχνει σεβασμό ακόμη και στον Rottenfuhrer γιατί αυτός μπορεί να είναι ο μελλοντικός Reichfuhrer. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ίδιος ο Χίτλερ ξεκίνησε από δεκανέας.

Reichsfuhrer Ηγέτης του Ράϊχ Obersturmfuhrer Υπολοχαγός
Oberstgruppenfuhrer Αρχιστράτηγος Untersturmfuhrer Ανθυπολοχαγός
Obergruppenfuhrer Αντιστράτηγος  Α Sturmscharfuhrer Αρχιλοχίας    Α
Gruppenfuhrer Υποστράτηγος Stabsscharfuhrer Αρχιλοχίας    Β
brigadefyhrer Ταξίαρχος Hauptscharfuhrer Επιλοχίας      Α
Oberfuhrer Oberscharfuhrer Επιλοχίας      Β
Standartenfuhrer Συνταγματάρχης Scharfuhrer Λοχίας
Obersturmbannfuhrer Αντισυντ/ρχης Unterscharfuhrer Δεκανέας
Sturmbannfuhrer Ταγματάρχης Rottenfuhrer Υποδεκανέας
Hauptsturmfuhrer Λοχαγός Sturmmann Απλός στρατιώτης

Όμως ο θάνατος δεν είναι το μοναδικό σύμβολο των Ες Ες. Είναι και ο κεραυνός του Θορ. Είναι και το σφυρί του. Κάνουν λάθος όσοι διαβάζουν τα Ες Ες ως γράμματα μόνο. Στην πραγματικότητα είναι δύο κεραυνοί. Είναι τα σύμβολα του Θορ. Σύμβολό του επίσης είναι και ο αγκυλωτός σταυρός.

Αυτόν, τον Θορ – καρικατούρα επιτρέπουν στους λαούς να βλέπουν.. Τον Θορ στη μορφή του Χίτλερ και το σφυρί του στη μορφή των Ες Ες. Η αυτοκτονία του Χίτλερ και η καταστροφή των Ες Ες καθησύχασαν τον κόσμο. Ο κόσμος νόμισε ότι ξεφορτώθηκε τον Θορ αλλά οι Γερμανοί των ΗΠΑ έσωσαν το πραγματικό σφυρί για να το έχουν στη διάθεσή τους μέχρι να το ξαναχρειαστούν. Είναι προφανές ότι και πάλι χρειάζονται την καρικατούρα του Θορ.

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΘΩΡ

Μέχρι τώρα, δηλαδή, είδαμε μόνο το είδωλο του Θορ. Είδαμε τον ψεύτικο Θορ. Το είδωλο το οποίο δεν δίσταζε να προκαλεί και να βρίζει όλους τους λαούς που έβρισκε απέναντί του. Αυτό το οποίο αναζητούμε εμείς είναι ο ίδιος ο Θορ. Τον πραγματικό Θορ της υπόγειας Αμερικής. Αυτόν, που χρηματοδοτεί την Γερμανία , για να γίνει επιθετική. Αυτόν που ακόμα και σήμερα συντηρεί υπογείως τους ναζιστές, προκειμένου να τους βαστά ζωντανούς, ώστε να κρατά ζωντανό το σχέδιο για μια επανάληψή του. Αυτόν που σήμερα δίνει εντολές στη Μέρκελ και τον Σόϊμπλε να σακατεύουν τα ευρωπαϊκά κράτη του νότου..

Αναζητούμε τους ‘υιούς’ του θεού του θανάτου. Αναζητούμε και πάλι τους υιούς του Οντίν .. τους αθάνατους των ΗΠΑ…Αυτούς θα τους εντοπίσουμε από τα σύμβολά τους. Αν δηλαδή, η νεκροκεφαλή με τα δύο κόκκαλα ήταν το βασικό σύμβολο του ειδώλου του Θορ, το ίδιο θα πρέπει να έχει και ο πραγματικός.

Που μπορείς δηλαδή να συναντήσεις τους γόνους των Ρότσιλντ ή των Ροκφέλλερ να μεγαλώνουν μαζί με τον Μπους;

Όλους τους Μπους… από τον πονηρό Πρέσκοτ μέχρι τον βλάκα τον Τζώρτζ τζούνιορ. Που θα βρούμε τον Ρόμπερτ Λόβετ, ο οποίος θεωρείται ο αρχιτέκτονας της ψυχροπολεμικής εποχής; Που θα βρούμε τον Σβάρτσμαν, ο οποίος είναι ο ιδρυτής της διαβόητης Blackstone Investments των δανειστών της Νέας Τάξης; Που θα βρούμε τον Κλίντον, που ισοπέδωσε τη Σερβία; Πού θα βρούμε τη Χίλαρυ που μακέλεψε ολόκληρη την Μέση Ανατολή, προκειμένου να σπρώξει την Νέα Τάξη;

Αναζητούμε έναν τάφο πλησίον της Τρίτης Ρώμης..πλησίον της Νέας Υόρκης…έναν τάφο ο οποίος θα έχει τα σύμβολα του Θορ …έναν τάφο ο οποίος θα έχει ως σύμβολό του ένα σήμα ανάλογο αυτού των Ες Ες, που θα γεννά πραγματικούς Φύρερ. Μ αυτόν τον τρόπο φτάνουμε στο Tomb του Yale. Κατά μια διαβολική σύμπτωση ο τάφος του πραγματικού Θορ έχει το ίδιο σύμβολο με τον τάφο του ψεύτικου Θορ. Έχει δηλαδή την νεκροκεφαλή με τα δίδυμα όπλα. Που βρίσκονται όμως αυτοί οι τάφοι; Στο κεντρικό νεκροταφείο των παγανιστών. Στο κεντρικό νεκροταφείο της Τρίτης Ρώμης. Σ ένα νεκροταφείο το οποίο θα αποκαλύπτει ότι υπάρχει συνεταιρισμός μεταξύ Γερμανών και Εβραίων. Ένα νεκροταφείο το οποίο αποκαλύπτει ότι υπάρχει συνεταιρισμός μεταξύ Οντίν και Μωυσή.

Σε όλα τα αμερικάνικα πανεπιστήμια εκπαιδεύονται υποτίθεται για να γίνουν Greeks, ενώ στο Yale εκπαιδεύονται για να γίνουν Jews. Να γίνουν  boners, ζωντανοί σκελετοί δηλαδή σκελετάνθρωποι βρυκόλακες. Illuminati αλλά όχι Hellenes. Φωτισμένοι και όχι φωτιστές. Αυτή είναι η διαφορά των illuminati από τους Έλληνες.. Αυτοί δεν φωτίζουν τον κόσμο… Αυτοί κρύβουν το φώς από τον κόσμο, για να το εκμεταλλεύονται…

Ο Λόκι -αδελφός του Θορ- είναι θεός της απάτης. Η μυστικοπάθεια τους είναι λατρεία. Ο άλλος αδελφός του Θορ είναι ο Βιντάρ, ο θεός της σιωπής, της κρυψίνοιας και της εκδίκησης. Αυτοί είναι οι θεοί των κολεγίων. Αυτά τα χαρακτηριστικά μεταδίδονται μέσα σε αυτά τα κολέγια. Έτσι κτίζονται οι κολεγιόπαιδες και οι illuminati. Απατεώνες, κρυψίνοες και εκδικητικοί.

ΤΙ  ΕΙΝΑΙ ΤΟ 322 ;

Βλέποντας κάποιος το έμβλημα των “ Skull and Bones “ δεν μπορεί να αγνοήσει τον αριθμό 322, που έχει πάνω του. Για να καταλάβει κάποιος εύκολα τι είναι αυτός ο αριθμός πρέπει να εστιάσουμε στα συμφέροντα της New York και κυρίως στην περίοδο προ της υπάρξεώς της. Ο αριθμός δηλαδή αυτός είναι χρονολογία. Είναι το 322 μ.Χ. και έχει σχέση με τον παγανιστή αυτοκράτορα της Ρώμης, Κωνσταντίνο. Το 322 ήταν που αποφάσισε να έλθει σε σύγκρουση με τον Λικίνιο και να διεκδικήσει την κοσμοκρατορία.

Ήταν η χρονιά εκείνη που αποφάσισαν οι δυτικοί να πάρουν την απόλυτη εξουσία της αυτοκρατορίας..Να πάρουν τον θρόνο του Αλέξανδρου, ο οποίος ήταν ο δέκατος τρίτος θεός της Ρώμης.

Ο αριθμός δηλαδή 322 έχει δύο αναγνώσεις. Έχει είδωλο στην πραγματικότητα. Το 323 π.Χ. πέθανε ο Αλέξανδρος, αφήνοντας την αυτοκρατορία στον καλύτερο και το 322 μ.Χ όπου ο Κωνσταντίνος νικά τον Λικίνιο και γίνεται μονοκράτορας της Ρώμης. Ο απόλυτος διάδοχος του θεού   της, του Αλέξανδρου. Ο καλύτερος  όλων.

Όμως η νίκη του αυτή ήταν πύρρειος. Για να διατηρηθεί στον θρόνο έπρεπε να αλλάξει τη θρησκεία της αυτοκρατορίας και να επιβάλλει τον χριστιανισμό, στη χειρότερη του μορφή, δηλ. τον ιουδαϊσμό. Άρα; άρα να μετατρέψει την αυτοκρατορία σε αυτοκρατορία των νεκρών. Ο παγανιστής αυτοκράτορας θα γινόταν ο μεγάλος Οντίν. Ο μεγάλος θνητός θεός.

Ίδρυσε την Ανατολική Νέα Ρώμη, για να ρουφήξει τη γνώση των αυτοκρατόρων σε μια δεξαμενή, ώστε σε κάποια στιγμή να την μετακινήσει δυτικά. Ο θνητός αυτός άνθρωπος θα γινόταν απέθαντος, θα έμπαινε μέσα στον Άγιο Τάφο μαζί με τους πιστούς του και θα γεννιόταν εκ νέου νεκρός. Αυτός και ο λόγος που η μητέρα του η Ελένη έχτισε τον τάφο της Αναστάσεως πάνω στον Άγιο Τάφο. Αυτοί είναι οι φύλακες του Τάφου, οι περίφημοι Ναϊτες, οι illuminati που κρύβουν το φώς της γνώσης μέσα στον τάφο. Αυτό ήταν το κολέγιο του αυτοκράτορα που θα έλκυε ανθρώπους εκλεκτούς από την κοινωνία, προκειμένου να επιλέξει απ αυτούς τον μελλοντικό ενσαρκωτή του αυτοκράτορα. Ένα κολέγιο που από το 800- που ενθρονίστηκε ο Γερμανός Καρλομάγνος ως αυτοκράτορας της δύσης- έδωσε νομιμότητα και δικαίωμα στους Γερμανούς. Αυτό το κολέγιο του Καρλομάγνου, που μέσα στους αιώνες έφτασε να συνδέεται άμεσα με την Πρωσία του Κάϊζερ και όλους τους βασιλικούς  θρόνους του βορρά, είναι μονίμως πιστό στον μεγάλο αυτοκράτορα του Υόρκ. Αυτό το κολέγιο των απεθάντων από την εποχή που ο Κωνσταντίνος αποφάσισε να γίνει χριστιανός αποφάσισε να λεηλατήσει τη Νέα Ρώμη το 1204 και να την τελειώσει το 1453. Αυτό το κολέγιο αποφάσισε να λεηλατήσει τη Ρώμη το 1808 και να την τελειώσει το 1945.

Ο Κωνσταντίνος έγινε χριστιανός και ίδρυσε τη Νέα Ρώμη της Ανατολής, για να σπάσει σε πρώτη φάση το μονοπώλιο της Ρώμης. Έσπασε το αρχικό ρωμαϊκό Ράϊχ, για να αρχίσει η αρίθμηση των επόμενων εκδοχών του. Το πρώτο ράϊχ  ήταν η Pax Byzantica, από το 330 μέχρι το 1204 και με έδρα τη Νέα Ρώμη. Το δεύτερο ράϊχ ήταν η Pax Latina, από το 1204 μέχρι το 1808 με έδρα τη Ρώμη. Το τρίτο ράϊχ είναι το σημερινό. Η Pax Germanica ή Americana, από το 1808 μέχρι και σήμερα. Έδρα της είναι η υπόγεια και μυστική Υόρκη, που με τα γνωστά κόλπα έφτασε στον Νέο Κόσμο και στην Νέα Υόρκη.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΘΩΡ

Μέσα στον χρόνο βλέπουμε τα παιδιά του Οντίν να έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με τον Αλέξανδρο. Η τρέλα αυτή των Γερμανών illuminati για τον Αλέξανδρο προκύπτει από τις φιλοδοξίες τους. Θέλουν να πιστεύουν πως είναι δικός τους και τον θεωρούν ιδανικό πρότυπο και ιδανική ενσάρκωση του Θορ. Γι αυτόν τον λόγο θέλουν το δακτυλίδι του.. το δακτυλίδι, που ο ίδιος άφησε στον ικανότερο. Το δακτυλίδι του Νιμπελούνγκεν, που δίνει σε κάποιον τη δύναμη να κατακτήσει τον κόσμο. «αυτό όμως που φοβούνται, ως παγανιστές, είναι η επιστροφή του ιδίου του Αλέξανδρου… Φοβούνται μήπως επιστρέψει και πάλι ως Έλληνας και στραφεί εναντίον του Θορ. Αυτός είναι ο λόγος που πάντα έχουν υπό παρακολούθηση τη μήτρα που γεννά τον Αλέξανδρο και αυτή είναι η Μακεδονία. Δεν θέλουν ο τίτλος της Μακεδονίας να ταυτίζεται με τον ελληνισμό, γιατί θεωρούν ότι από εκεί κινδυνεύουν, Γνωρίζουν ότι από Έλληνα θα καταστραφούν… Έλληνας πάντα βγάζει το φως της Ανάστασης από τον Άγιο Τάφο.. Αυτό λέει η προφητεία και αυτό το σέβονται απόλυτα.. και γι αυτόν τον λόγο παρ όλη την ισχύ τους, δεν αλλάζουν την ιεροτελεστία στην Ιερουσαλήμ.. Στην πόλη του Τάφου.. Στην πόλη των Εβραίων.. Στην πόλη της εβραϊκής γλώσσας ..στην μήτρα του Yale.

Το κολέγιο τώρα έχει βγει, για να επιβάλλει την ολοκληρωτική και απόλυτη εξουσία του και φοβάται. Ο Θορ τρελάθηκε. Θέλει να νικήσει όλους μαζί τους πραγματικούς θεούς των πραγματικών θρησκειών αυτού του κόσμου. Ο απέθαντος βγήκε στη μάχη για να τελειώσει τους αθάνατους. Γι αυτόν τον λόγο το 1991 ένωσε τη Γερμανία, συναρμολόγησε το σφυρί για το τελευταίο και μεγαλύτερο κόλπο όλων των εποχών… το κόλπο του απόλυτου στόχου του τρίτου Ράϊχ, του στόχου της κατάκτησης του πλανήτη.

Τα φυσικά παιδιά του Πρέσκοτ Μπους και Ροκφέλερ, που όπλισαν τον Χίτλερ, είναι οι ίδιοι που σήμερα αναλαμβάνουν να ολοκληρώσουν το σχέδιο της ανάληψης της κοσμοκρατορίας.

Από το 1989 μέχρι το 1993 πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν ο George Bush Senior της τάξης του ’48. Από το 1993 μέχρι το 2001 ο Bill Clinton της τάξης του ’73. Από το 2001 μέχρι το 2009 ο George Bush Junior της τάξης του ’68. Μόνον ο Ομπάμα δεν ανήκει στο Yale, αλλά και αυτός για να πετύχει νίκησε την Hillary Clinton της τάξης του ’73 την οποία του την φόρτωσαν ως Υπουργό Εξωτερικών και βέβαια προετοιμάζεται για την διαδοχή του. Στην δεύτερη θητεία του φόρτωσαν τον John Kerry, επίσης σκελετάνθρωπο του  Yale. Αυτοί πρωταγωνιστούν στον σχεδιασμό και αυτοί εκτελούν κατά γράμμα τις εντολές του κολεγίου.

Πόσο τυχαίο είναι που επιλέχτηκε ένας δίδυμος στόχος για το κτήνος με το δίδυμο όπλο; Μήπως το διπλό κτύπημα στην Νέα Υόρκη ήταν ο προβοκατόρικος διπλός κεραυνός του Θορ; Ο κεραυνός ο οποίος θα του έδινε το άλλοθι να επιτεθεί σε ολόκληρο τον πλανήτη;

Υπό την προεδρία ενός ανεπαρκούς προέδρου, του Ρόναλντ Ρήγκαν, οι σκελετάνθρωποι προετοίμαζαν την Νέα Τάξη. Γκρέμιζαν τα δικά τους δημιουργήματα, προκειμένου να περάσουν στην τελική φάση. Γκρέμισαν τη δική τους Σοβιετική Ένωση και ένωσαν τις Γερμανίες που οι ίδιοι για την ασφάλειά τους είχαν χωρίσει. Ένωσαν το γνωστό γερμανικό δίδυμο. Είτε αυτό το βλέπουμε σαν Πρωσία και Βαυαρία είτε σαν Δυτική και Ανατολική Γερμανία. Από κεί και πέρα , υπό την προεδρία του Μπους του πρεσβύτερου, εξαπέλυσαν την μεγαλύτερη επίθεση χρήματος στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Ο Γκρίνσπαν μ αυτόν συνεργάστηκε στην εκτέλεση του σχεδίου, το οποίο θα φόρτωνε τον πλανήτη με χρέη. Επαναλαμβάνουν το κόλπο του Χούβερ και του Ρούζβελτ που τους έδωσε την απόλυτη ιδιοκτησία στις ΗΠΑ. Οδηγούν τον κόσμο σε ένα παγκόσμιο κραχ, ώστε να πάρουν την εξουσία της κοπής του νέου χρήματος, να πάρουν την εξουσία που δίνει την πραγματική ισχύ πάνω από τους νόμους.

Με παπατζιλίκια των τοκογλύφων σκοπεύουν να γίνουν θεοί. Με τα χαρτάκια, τα οποία τυπώνουν μόνοι τους, και τα swaps, που έκαναν οι υπάλληλοί τους, υποθήκευσαν όλα τα κράτη και τώρα βγαίνουν για εισπράξεις. Αυτό είναι το σχέδιο της Νέας Τάξης. Οδηγούν τις θρησκείες στο σφαγείο της Πανθρησκείας, την οποία πρεσβεύουν οι ίδιοι. Αυτή τη στιγμή ο χριστιανισμός βρίσκεται υπό διωγμό. Παγανιστές και Εβραίοι έχουν μετατρέψει τη Ρώμη και την Νέα Ρώμη σε μαριονέτες, που δεν αντιδρούν σε καμιά τους μεθόδευση.

Ο  ΥΠΟΥΛΟΣ  ΘΩΡ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ 

Από το 2008 υπό την καθοδήγηση της FED, και άρα των ΗΠΑ, η Γερμανία σφυροκοπά μέρα νύχτα την Ελλάδα. Από τις ΗΠΑ και την FED του Ρότσιλντ, δόθηκε εντολή στην Τράπεζα της Ελλάδος να εξευτελίσει τα ελληνικά ομόλογα, προκειμένου να οδηγηθούμε στο ΔΝΤ. Τώρα επειδή αυτό επιβάλλει το σενάριο παριστάνουν τους καλούς και τους φιλέλληνες, που πονάνε τον ελληνικό λαό.

Οι Εβραίοι Γκρίσπαν, Μπενράνκε, Τρισέ, Στρος Καν και Μπλανκφέϊν είναι αυτοί οι οποίοι παγίδευσαν την Ελλάδα με το σκουπίδι τον ομοεθνή τους Γιωργάκη. Σήμερα είναι οι καλοί αφήνοντας τους Γερμανούς να παριστάνουν τους κακούς. Ο Εβραίος Λιού παριστάνει τον φιλέλληνα και ο Σόϊμπλε, ο υπάλληλός του, μας βρίζει και μας υποδεικνύει να πουλήσουμε τις παλιατζούρες για να ξεπληρώσουμε τα χρέη μας. Τα γνωστά κόλπα των παπατζήδων.

Πάλι καλά που δεν μας είπαν καμιά ανοησία τύπου Τσώρτσιλ.. ότι

                               οι Έλληνες δεν  πεινάνε σαν πτωχοί, αλλά οι πτωχοί πεινάνε σαν Έλληνες.

Ένας από τους πιό διάσημους και γενναιόδωρους λαούς δυσφημίστηκε όσο κανένας άλλος και έφτασε σε σημείο να γονατίσει και να αμφισβητίσει κι ο ίδιος τις ικανότητές του. Πρόκειται για ύπουλα, δολοφονικά χτυπήματα.

Γιατί μιλάμε για τέτοια χτυπήματα και όχι για χτυπήματα μεταξύ αντιπάλων; Γιατί δεν σέβονται ούτε τους κανόνες που επιβάλλουν οι ίδιοι στους υπόλοιπους. Με προδοσίες των κολεγιόπαιδων Κωστάκη, Γιωργάκη και Αντωνάκη. Η απάτη, επειδή είναι δική τους θεωρείται μαγκιά. Οι άλλοι να μην κάνουν απάτες γιατί τότε είναι ντροπή!!!

Έτσι επιτέθηκαν στην Ελλάδα. Από την πίσω πόρτα, σαν διαρρήκτες, δολοφόνοι, με φακούς και αντικλείδια. Τα κουτορνίθια που θέλουν δόξα Αλεξάνδρου με ρίσκο λογιστή. Σε ένα κόσμο που οι Έλληνες πρώτοι από όλους αυτοπεριορίστηκαν δεν μπορείς να βγαίνεις και να μιλάς περί αχρήστων και τεμπέληδων για χρήματα. Είναι άχρηστος και τεμπέλης ο λαός που εφεύρε τη δημοκρατία, όταν τα παιδιά του Θορ συνέθεταν αγέλες λύκων; Είναι άχρηστος και τεμπέλης ο λαός που εφεύρε τον αθλητισμό, όταν τα παιδιά του Θορ έπαιζαν ποδόσφαιρο με τα κεφάλια των εχθρών τους; Είναι άχρηστος ο λαός που εφεύρε το θέατρο, όταν τα παιδιά του Θορ απλά έφτιαχναν ιστοριούλες για να τρομάζουν το ένα το άλλο; Είναι άχρηστος και τεμπέλης ο λαός που έδωσε δωρεάν την ανώτατη γνώση στον κόσμο και είναι ικανοί και χρήσιμοι αυτοί, οι οποίοι δεν δίνουν ούτε τη συνταγή μιας κετσάπ δωρεάν; Ακόμη και η γνώση αυτή, η οποία επιτρέπει στα κοπρόσκυλα των κολεγίων να κάνουν τους έξυπνους, είναι ελληνική. Αν ήταν καλοπροαίρετοι δεν θα κρεμούσαν ολόκληρο λαό στα μανταλάκια των τοκογλύφων.

Ο βάρβαρος και αιμοβόρος Θορ μπήκε στον κόσμο της δημοκρατίας, του θεάτρου, του αθλητισμού και γενικότερα όλου του πολιτισμού. Μπήκε ως δανειστής και με πρόφαση τα χρέη, τα οποία ο ίδιος φόρτωσε στους Έλληνες βρήκε την ευκαιρία  να τους μαχαιρώσει. Μπήκε ενσαρκωμένος από σκουπίδια, σαν τον  Σόϊμπλε, τον Ρεν ή τον Τόμσεν και προσπάθησε να ματώσει τους Έλληνες μέσα στον ίδιο τους τον οίκο. Είναι σαν να βγεί κάποιος στον δρόμο και να αποκαλεί τον μεγάλο Παπανικολάου, του τεστ Παπ, που έσωσε εκατομμύρια γυναίκες, λαμόγιο, άχρηστο και τεμπέλη, επειδή δεν είχε, και όχι επειδή δεν ήθελε, να του πληρώσει το ενοίκιο.

Άνθρωποι τόσο άχρηστοι και ύπουλοι, που, μη βρίσκοντας κάτι αρνητικό να αποδώσουν στους ΄Ελληνες, τους λερώνουν με τις ίδιες τους βρωμιές και ακαθαρσίες. Τους Έλληνες δυσφημίζουν σαν ναζιστές και φασίστες αυτοί, οι οποίοι το μόνο που προσέφεραν στον κόσμο είναι ο ναζισμός και ο φασισμός. Τους Έλληνες εμφανίζουν σαν ναζιστική απειλή για την παγκόσμια κοινωνία αυτοί, οι οποίοι την βύθισαν στον αυθεντικό και πάντα ενεργό ναζισμό τους.

Τα βλαμμένα και προκλητικά παιδιά του Οντίν. Τα κουτορνίθια των κολεγίων, οι διορισμένοι κολεγιόπαιδες, οι νικητές των στημένων αγώνων, οι μονίμως κρυψίνοες και σοβαροφανείς πενθούντες. Τα ηλίθια κατασκευάσματα που μόνο με μέσο προοδεύουν στη ζωή τους.

Αυτά τα άπληστα κτήνη θα την πατήσουν από την βλακεία τους. Γιατί; Γιατί έχουν λεηλατήσει ολόκληρο τον πλανήτη και από αυτήν την λεηλασία δεν έχουν εξαιρέσει ούτε καν τους απλούς Προτεστάντες, αλλά ούτε και κάποιους λίγους ανθρώπους, απλά και μόνο για να έχουν κάποιες συλλογικές άμυνες.

Ούτε ο Ταμερλάνος δεν φερόταν έτσι στο λαό του.

Ο αμερικανικός λαός, βρίσκεται ένα βήμα πρίν την καταστροφή. Άρχισαν ξανά να ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια οι παραγκουπόλεις των κατεστραμμένων από τους τοκογλύφους. Νέα Hoovervilles περικυκλώνουν τις πόλεις, όπως την εποχή του μεγάλου κραχ.

Πρόσφατα στη Βρετανία αναγκάστηκαν να συζητήσουν για το πως θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της ακραίας φτώχειας στην άλλοτε παντοδύναμη αυτοκρατορία. Στην Ολλανδία έχουν αρχίσει τα συσσίτια και κάθε μέρα αυξάνονται οι άνθρωποι που τα έχουν ανάγκη. Στη Σουηδία άρχισαν πλέον και οι ‘πολιτισμένοι’ να κυνηγιούνται με τους μετανάστες.

Ο Θορ ξεχνά ένα πράγμα. Όλα αυτά τα εγκλήματα τα κάνει σε μέρη άγνωστα και επικίνδυνα γι αυτόν. Τα κάνει ύπουλα μεταμφιεσμένος σαν χριστιανός εντός ξένου οίκου. Λάθος ‘Τηλέμαχο’ έπιασε από τον λαιμό και τον απειλεί με θάνατο. Αν γυρίσει ο πατέρας του και πετύχει τον Θορ να βασανίζει το παιδί του, δεν θα του σπάσει το σφυρί στο κεφάλι, αλλά θα τον βάλει να το φάει.

ΜΕΛΕΤΗ, ΥΠΟΜΟΝΗ  ΚΑΙ  ΠΙΣΤΗ

Εμείς προτείνουμε στους Έλληνες να κάνουν υπομονή και να έχουν πίστη. Για πολλά μπορεί να μας κατηγορήσουν, αλλά όχι για δειλία. Ως εκ τούτου η τακτική που προτείνουμε δεν αλλάζει. Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Κι αυτό το λέμε όχι εξ αιτίας μιας μοιρολατρικής τάσης, αλλά εξ αιτίας της γνώσης μας. Όσο πάθος και να έχει κάποιος δεν μπορεί να προκαλέσει την πλημμύρα του Νείλου σπρώχνοντας τον με τα χέρια. Με το πάθος μπορεί να βραχείς, να πνιγείς αλλά τον Νείλο δεν τον πλημμυρίζεις. Τέτοια πλημμύρα περιμένει αυτήν την εποχή η ανθρωπότητα. Πλημμύρα την οποία δεν την έχει ξαναδεί στην ιστορία της και που οι γραφές ονομάζουν Εποχή του Υδροχόου. Πλημμύρα που όταν εκδηλωθεί , κανένας δεν θα μπορεί να σταματήσει. Λίγες στιγμές μας χωρίζουν από αυτή την θεομηνία. Το σύστημα σήμερα μοιάζει με ένα διαβρωμένο φράγμα, το οποίο είναι έτοιμο να καταρρεύσει από στιγμή σε στιγμή. Έχουν κάνει οι ηλίθιοι τόσα πολλά λάθη που ακόμη κι αν τους έρθει φώτιση δεν θα έχουν τη δυνατότητα να το επαναφέρουν στη σωστή του θέση. Είναι θέμα χρόνου αυτό το φράγμα να σπάσει και να πλημμυρίσει ο κόσμος με γνώση.

Γι αυτό το λόγο προτείνουμε στους Έλληνες να έχουν πίστη στο Θεό. Να ανακαλύψουν εκ νέου την ελληνικότητά τους και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει και πάλι να μάθουν να λειτουργούν ως πρωτοπόροι. Να μάθουν να λειτουργούν εκ νέου ως φορείς φωτός και γνώσεως. Πρέπει να θυμηθούν πως οι ίδιοι είναι κύτταρα του Προμηθέα. Να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους, την οποία την έχουν καταρρακώσει τα κτήνη του Θορ.

Να επιταχύνουν και άρα να ξαναδημιουργήσουν την απόσταση που πάντα τους χώριζε από τους  υπόλοιπους λαούς και τους έκανε σημαντικούς για την ανθρωπότητα. Να συνειδητοποιήσουν ότι στην κορυφή του κόσμου ανεβαίνεις με την ποιότητα της γνώσης και όχι με τον όγκο των όπλων.

Όμως αυτό σημαίνει μελέτη. Πολύ μελέτη. Να ανοίξουν τα μάτια τους και να βγάλουν τις Προτεσταντικές παρωπίδες της Αριστεράς και της Δεξιάς. Στην ανάγκη να επανεφεύρουν αυτά τα οποία μέχρι τώρα θεωρούσαμε δεδομένα και από την κακή τους χρήση βλέπουμε ότι δεν λειτουργούν. Η σημερινή Δημοκρατία αμφισβητείται παγκοσμίως, γιατί απλούστατα δεν είναι δημοκρατία. Είναι μια ευνουχισμένη democracy. Οι Έλληνες πρέπει να γίνουν οι πρώτοι που θα σπάσουν τα τεχνητά παραπέτα αυτής της άθλιας Democracy. Οι πρώτοι που θα ξεφύγουν από τα ψευδοδιλήματα της Αριστεράς και της Δεξιάς. Οι πρώτοι που θα ξεφύγουν από το διπλό σφυρί του Θορ το οποίο λειτουργεί σα σφύρα και άκμονας ταυτόχρονα.

Σε όλες τις Ιερές Γραφές όλων των θρησκειών ανεξαιρέτως δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε ένα γιώτα. Μέχρι να έλθει το τέλος του κόσμου, όπως τον γνωρίζουμε σήμερα, δεν θα αλλάξει το παραμικρό. Γι αυτό τον λόγο απαιτείται ενεργητική πίστη του άγριου λύκου, που εμπιστεύεται τις δυνάμεις του και έχει στήσει ενέδρα, περιμένοντας υπομονετικά τον εχθρό.

Η γνώση μας λέει πως ο Οντίν δεν είναι επικίνδυνος για τον ελληνισμό. Ο Οντίν δηλαδή δεν είναι ο Θεός που θα δικαιωθεί, δεν είναι αθάνατος, όπως ο θεός του χριστιανισμού ή ο Αλλάχ για παράδειγμα. Ο Οντίν είναι θνητός και μαζί του θα πεθάνει και ο γιος του Θορ. Οι Θεοί του βορρά δεν είναι αθάνατοι θεοί. Είναι θεοί απατεώνες, θεοί πειρατές. Θα αφανιστούν από τον θνητό άνθρωπο, ο οποίος θα γίνει θεός… και αυτός είναι ο Διόνυσος. Γι αυτό τον λόγο φοβούνται τον Αλέξανδρο και κατ επέκταση τους Έλληνες.

Τα χτυπήματα του Θορ μπορεί να είναι τρομερά επίπονα αλλά όχι θανατηφόρα για τον ελληνισμό.   Είναι ταυτόχρονα αναζωογονητικά γιατί θα τον ξυπνήσουν από τον λήθαργο στον οποίο έχει βυθιστεί τους τελευταίους αιώνες. Γιατί αυτά τα χτυπήματα θα αποκαλύψουν το πραγματικό μέταλλο αυτού του λαού. Θα αποκαλύψουν το χαλύβδινο της ουσίας του. Μέσα στους αιώνες πάνω σ αυτό τον χάλυβα έχουν συσσωρευτεί στάχτες, χώματα αλλά και σκουπίδια και κοπριές και έχουν γίνει ένα μ αυτόν.

Τα χτυπήματα της Τρόϊκα θα διαχωρίσουν το  πολύτιμο μέταλλο από τις κοπριές και τα σκουπίδια. Θα διαχωρίσουν τον ελληνικό λαό από τους Μητσοτάκηδες, τους Παπανδρέου, τους Καραμανλήδες , τους Σαμαράδες και Τσίπρες. Θα διαχωρίσουν τον λαό που δημιουργήθηκε μέσα από τον θεό, από τα κολεγιακά σκουπίδια του Οντίν, που σήμερα τον κυβερνάνε. Θα σπάσει το ‘μαζί τα φάγαμε’ του κοπροπάγγαλου. Τα συνεχή χτυπήματα της Τρόϊκα θα τα διαχωρίσουν σε τέτοιο βαθμό, που να μην μπορούν να συγκολληθούν ποτέ πια μεταξύ τους. Γι αυτόν τον λόγο θεωρούμε την υπομονή που ζητάμε από τους Έλληνες ζωογόνο. Διαδικασία κάθαρσης είναι το σφυροκόπημα και η κάθαρση είναι πάντα επίπονη.

Πρέπει να ολοκληρωθεί το σφυροκόπημα για να ξεκινήσει την πορεία του ο καθαρός νέος ελληνισμός.

Οι Έλληνες πρέπει ν επιστρέψουν για να επιστρέψει η χαρά στην ανθρωπότητα. Πρέπει να τελειώνουμε με τους ηλίθιους σοβαροφανείς σκελετάνθρωπους, οι οποίοι έχουν βυθίσει το ανθρώπινο είδος στη θλίψη.

Πρέπει να τελειώνουμε με τα ξυνισμένα μούτρα των ηλίθιων των κολεγίων, που μας βλέπουν σαν αριθμούς και πολλούς από μας θέλουν να μας απαλείψουν. Η ανθρωπότητα προετοιμάζεται γι αυτή την επιστροφή την οποία δεν μπορεί να σταματήσει κανένας.

Αυτό μας το επιβεβαιώνει ο Θεός μας, Ιησούς, ο Οποίος μας διαβεβαίωσε πως, όταν τον πλησιάζουν οι Έλληνες, πλησιάζει η ώρα που θα δοξαστεί ο Υιός του Ανθρώπου. Το αποκάλυψε ο Προφήτης Μωάμεθ, που μας διαβεβαιώνει στο Κοράνι ότι οι Έλληνες θα φτάσουν στα πρόθυρα της καταστροφής, αλλά τελικά θα νικήσουν.

Ξημερώνει κι αυτό δεν μπορεί να το σταματήσει κανένας. Οι Έλληνες θα σκορπίσουν το φως και θα ξαναγίνουν ευεργέτες της ανθρωπότητας. Εξαιτίας τους θα γεμίσει ο τάφος με φως και αυτό θα σκοτώσει τους σκελετάνθρωπους των κολεγίων, που βασανίζουν τον κόσμο. Αυτό άλλωστε συμβολίζει και το Άγιο Φως, το οποίο βγαίνει από τον Πανάγιο Τάφο αποκλειστικά στα χέρια Έλληνα Πατριάρχη.

Είναι ώρα να επιβεβαιωθεί η τελευταία προφητεία της Πυθίας:

ΕΣΤ ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΕΙ ΕΣΕΤΑΙ

(θα έρθει η ημέρα που ο Φοίβος θα έρθει και θα μείνει για πάντα)

Leave a Reply

Your email address will not be published.